Kingdom aanvraag.

Discussion in 'Kingdom aanvragen' started by Simon van vliet, Jan 11, 2019 at 7:42 PM.

 1. Simon van vliet

  Simon van vliet New Member

  Joined:
  Friday
  Messages:
  1
  Likes Received:
  0
  Trophy Points:
  1
  Gender:
  Male
  Hallo,

  Mijn naam is Simon van Vliet, ben 20 jaar geboren op 15 juni 1998.

  Laat ik eerst wat vertellen over mijzelf. Ik ben een relaxte gozer waarmee je kunt lachen. Ik help graag anderen als ze iets niet snappen of hulp nodig hebben. Ik sta open om nieuwe mensen te leren kennen en gewoon plezier maken met iedereen. Ik zit nog op school en volg dus ook een opleiding systeem mediabeheer niveau 3 laatste jaar. En werk ook voor een basisschool en beheer al hun gegevens van de docenten en collega’s. hobby’s zijn tekenen, gamen, fitnessen en gewoon met vrienden afspreken en stappen. Mijn discord is: Huntrix_dante#7518

  Ik heb nog nooit op Zebracraft kingdom gespeeld. Ik heb de regels doorgenomen en zijn volkomen duidelijk. Schematica is wel iets dat wij gebruiken en auto build zal geen gebruik van worden gemaakt. Ik ken het concept van kingdom en heb dus ook op meerdere male servers gespeeld. Helaas waren die gestopt van wegen allerlei omstandigheden. En zou graag weer willen beginnen.

  Onze kingdom naam: Ferim

  Ik neem een vertrouwde groep mee van 6 personen en ben ook bereid om spelers aan te nemen. Ook zal ik vragen aan de nieuwe mensen of ze willen joinen. Iedereen is welkom ik ons kingdom zolang zij zich ook aan de regels van Zebracraft kunnen houden. Hackers worden gelijk gerport zelfs al zitten ze in mijn kd. Het moet een eerlijk en leuke ervaring blijven.

  Wat mij een goede koning / leider maakt?

  ik ben begripvol en zeer actief.

  Ik ben Hard wanneer ik hard moet zijn. Ik heb respect voor andere kingdoms zolang ze respect voor mij hebben. Probeer elke speler een kans te geven en ben goed mee te onderhandelen. Problemen wil ik dus ook het liefst op een respectvolle en normale manier oplossen. (binnen en buiten het kd)

  Een aantal redenen om mij aan te nemen?
  ik ben erg actief en het meest in de avond, ik ben elke dag online en zorg ervoor dat mijn kingdom niet in-actief wordt. Als ik niet online kan komen zorg ik er wel voor dat leden van mijn kingdom weten wat er gedaan moet worden. Ik zal wel nog zo veel mogelijk berijkbaar willen blijven

  Wat ik zou willen bereiken met mijn kingdom?


  Ik wil een kingdom worden die gevreesd word door zijn vijanden en geliefd word door haar trouwe bondgenoten. Een kingdom die met elk kingdom normaal zult kunnen handelen. En er voor zal zorgen dat hun vijanden op hun plek worden gehouden. De naam ferim gaat hun angst toe brengen. Geen slagveld gaat gevochten worden zonder dat ferim er bij staat als het gaat om hun bondgenoten. Er moet hard gewerkt worden om dit te berijken. Maar ferim gaat door elk obstakel om het doel te raken.

  de bouwstijl van ons word een kruising tussen gothic / nordic (door ferim hun voorvaderen van Vikingen)

  https://imgur.com/DPdNbUw
  https://imgur.com/0Rd8B9r
  https://imgur.com/8xY9Yyx
  https://imgur.com/zzpuvw2

  Locatie?

  De locatie die wij zouden willen is op is rechtsboven in op het rechter eilandje op de coördinaten 13894, 64, -11055
  https://imgur.com/E6qKyw6

  storyline:

  De story van Ferim gaat zo ver terug als men zich kan herinneren. In ouden testamenten van het volk staat alles geschreven over Ferim en zijn leiders. Over de koning die zijn volk liet sterven tot de koning die er was voor het volk. Ferim heeft velen slagen gekend en is dus een volk die oorlog niet uit de weg gaat. Sta aan ferim zijn slechte kant en je zult hun kracht mee maken. het laatste wat we van hun weten is dat ferim nu word geleid door koning simon en sommige zeggen dat er nog een queen mee regeert. hoe het ferim nu afgaat. niemand die het weet. ony time will tell.
   

Share This Page