Kerstwedstrijd

Discussion in 'Evenementen' started by Frolinn, Nov 25, 2018.

Tags:
 1. Frolinn

  Frolinn Danseres

  Joined:
  Jul 16, 2018
  Messages:
  14
  Likes Received:
  0
  Trophy Points:
  1
  Gender:
  Male
  Occupation:
  owner
  Location:
  ja
  Hey spelers van Zebracraft!

  Jullie zijn allemaal natuurlijk al maanden aan het aftellen naar Kerst, en nu is het bijna zo ver! Om alvast lekker in de kerststemming te komen hebben wij een leuk evenement georganiseerd waar jij als kingdom aan kan meedoen. Hier even een korte uitleg:

  Het is de bedoeling dat je je kingdom helemaal Kerst-klaar maakt. Denkt hierbij dus aan kerstbomen, versiering, gigantische kerstman pixelarts, noem het allemaal maar op. Wanneer je hier helemaal klaar mee bent, komt er een van de owners bij je kingdom langs, en stuur je er screens van naar Bo of Jeroen. De kingdoms worden vervolgens beoordeeld, en de mooiste/meest originele builds winnen de toffe kerstprijs!

  Je hoeft uiteraard niet je hele kingdom om te gooien. Je bestaande builds mooi decoreren of een boom optuigen kan al een heleboel betekenen. Uiteraard krijg je wel pluspuntjes voor kerst-themed builds.

  -sidenote: Als je in je kerstbuild heads nodig hebt (kerstballen en dergelijken) en je hebt geen lid met donator 2 of hoger in je kingdom, vraag dan gerust even aan een andere speler met die rank of diegene er wat voor je heeft.

  Ben jij een kingdomlid, en weigert je koning om mee te doen aan dit evenement? Vraag dan aan de dichtsbijzijnde mod hoe jij een staatsgreep kan plegen in je kingdom.

  Natuurlijk geven we ook een leuk prijsje weg aan de winnaars, de 1e plaats verdient 3 warkeys! 2e plaats 1 warkey! en alle andere kingdoms die mee hebben gedaan krijgen een eventkey!

  Het beoordelen van de kingdoms begint op 26 december, en de uitslagen worden zo snel mogelijk daarna bekend gemaakt. Je hebt dus nog meer dan genoeg tijd om er iets prachtigs van te maken!

  Groetjes, veel succes en natuurlijk alvast een fijne kerst van het hele Zebracraft staffteam!
   
 2. Remgooo

  Remgooo Forum-Mod
  Staff Member

  Joined:
  Jul 28, 2018
  Messages:
  52
  Likes Received:
  2
  Trophy Points:
  8
  Gender:
  Male
  Mogen nomaden groepen ook meedoen?
   
 3. Wouter

  Wouter New Member

  Joined:
  Jul 16, 2018
  Messages:
  17
  Likes Received:
  0
  Trophy Points:
  1
  Gender:
  Male
  Waarom zouden nomaden groepen niet mee mogen doen?
  Kerst is een feest voor iedereen! We sluiten niemand buiten!
   

Share This Page