Aegis Kingdom Aanvraag (Nomadenstam -> Kingdom)

Discussion in 'Archief' started by Hylia, Feb 11, 2019.

 1. Hylia

  Hylia New Member

  Joined:
  Feb 1, 2019
  Messages:
  5
  Likes Received:
  1
  Trophy Points:
  3
  Gender:
  Male
  Location:
  Limburg, Netherlands
  #1 Hylia, Feb 11, 2019
  Last edited: Feb 11, 2019
  Hallo en welkom bij de aanvraag voor de Kingdom Aegis.

  Informatie over mij:

  Mijn naam is Lars, ik kom uit Limburg, ik ben 14 jaar, ik zit nu op 3 HAVO en ik ben erg actief op Zebra. Mijn discord naam en tag is hylia#6624, ik zit al in de Zebra discord en ik zal ook een discord maken voor mijn Kingdom, als die er komt.
  Mijn Minecraft naam is hylia1.


  Informatie over het Kingdom:
  De naam van het Kingdom zal Aegis zijn, met de A in aqua, &b, en de egis in wit, &f. De style van het kingdom is een soort medieval style, ik heb voor de Kingdom al zelf een paar bouwwerken gemaakt:
  [​IMG]
  Dit is een design voor een muur die ik heb gemaakt, het is een simpele muur maar ik vind hem er erg mooi uit zien.
  [​IMG]
  Dezelfde muur maar dan van de zijkant.
  [​IMG]
  Een design voor een klein huisje die ik heb gemaakt, het is onder 3x3 en boven 5x5.
  [​IMG]
  Hetzelfde huisje van achter.
  [​IMG]
  Een groot huis dat ik heb gevonden op een plot naast me, het is onder en boven 3x3 maar de oppervlakte is in totaal meer dan bij het kleine huisje.
  Bij dit huis gaan we de clay in Stone Bricks veranderen en de Oak Wood Logs in Spruce Wood Logs.
  [​IMG]
  Hetzelfde huis van de achter/zijkant.

  Ik heb deze style gekozen omdat het makkelijk is voor iedereen om er aan mee te bouwen, en ik vind het zelf een mooie style, je kunt ook zien dat in de gebouwen bijna alleen maar dezelfde blocks zijn gebruikt.

  Waarom zou ik een Koning moeten worden?
  Ik denk dat ik een goede Koning zal zijn omdat ik aardig ben, bereid ben om mensen aan te nemen en omdat ik de Kingdom zo lang als ik kan wil laten runnen.
  Ik neem ook 2 spelers met me mee, Flying_dutchboy en Officieel_Joey.

  Wat wil ik bereiken met ons Kingdom?
  Ik wil spelers in ons Kingdom een kans geven om te beginnen met Kingdom, maar ook mensen aannemen die lang bij ons zullen bijven, zodat we een hechte groep worden die elkaar goed kent en helpt met alles, de meerderheid van de spullen zal dus ook van de Kingdom zijn, niet van 1 speler.

  Wat zal de locatie van ons Kingdom zijn?
  13846, 64, -10944, het eiland rechtsboven in de map.
  Extra Informatie:
  De members mogen ervoor kiezen voor een skin met witte ogen te hebben, dit hebben we nu allemaal, het is niet iets wat moet, maar wel iets wat leuk zou zijn.

  We zullen het leger indelen in een paar groepen, waar ik de namen nog niet van weet en ik weet ook nog niet hoeveel groepen ik zal maken.


  STORYLINE:
  De Blackwater stam gaat jaren terug, het begon allemaal met 1 man die zich een base bouwde, toen hij op een dag voedsel ging zoeken, kwam hij iemand tegen, het was een andere man, hij zat op de grond en het leek alsof hij veel pijn had. Hij ging erheen en vroeg hoe het ging, hij zei dat hij honger had en een messteek had van een soldaat van een Kingdom, hij nam hem terug naar zijn base, gaf hem wat voedsel en deed de wond dicht.
  Een paar weken later hoorde ze geritsel ergens in de bossen, ze pakten hun wapens en armor en keken goed uit of ze wat zagen, na ongeveer een minuut kwam er nog een man uit de bossen, ze liepen er beide heen en vroeg wat hij hier aan het doen was, hij zei dat hij licht zag en er heen ging omdat hij weinig voedsel had en bijna dood was door mobs, ze hebben hem ook geholpen en toen waren ze met 3 man, het ging erg goed met Blackwater, ze hebben rondgereisd en hebben veel Kingdoms geloot, ze specialiseerde zich in stealth, ze konden erg goed bases looten zonder dat de guards het zouden opmerken, maar toch ging het ooit mis, ze kwamen terug bij hun base en zagen dat alles was geloot, er was niks meer over, ze moesten ergens anders heen.
  Ze besloten dat ze ergens samen ook Kingdom gingen bouwen, zodat ze niet meer zoveel energie in het rondreizen te hoefden stoppen, dit is het begin van de Kingdom Aegis.

  Als ik iets ben vergeten toe te voegen, zet het in de comments, dan zal ik het zo snel mogelijk verbeteren / toevoegen.


  joe   
 2. Zebravis

  Zebravis Administrator
  Staff Member

  Joined:
  Apr 4, 2018
  Messages:
  88
  Likes Received:
  11
  Trophy Points:
  8
  Goedgekeurd.
   

Share This Page